Katelynn Rose

luni, 5 decembrie 2011

NYX Nude on Nude

Hello lovelies :D, today I have for you another neutral/nude make-up look :D using the NYX Nude on Nude palette :D. Review on the palette coming soon :D. Hope you like it :D xoxo


The look is simple, a gold color on the lid, a matte brown in the crease and a dark shimmery brown in the outer corner :D.

joi, 1 decembrie 2011

Castigatoare Concurs Make-up Fantezie

         Nu, nu va joaca mintea feste :)) chiar anunt intr-un final castigatoarele concursului meu. Dupa multe multe muuulte zile si multe prelungiri, am reusit sa strang 10 fete si sa aleg castigatoarele. Imi cer mii de scuze k v-am tinut atat de mult in suspans, insa chiar nu am avut ce face, daca nu strangeam 10 participante, se anula concursul si decat sa il anulez si sa munciti degeaba, l-am tot prelungit in speranta k se mai inscriu fete :D si s-au m-ai inscris. 


Soooo, without further ado :D Castigatoarele sunt:

Premiul 1 cu coronita :)):

ION ALEXANDRA


Premiul 2 cu felicitari:


ANA RALUKSi premiul 3 cu stelutze :))

CARMEN MARIANA


Felicitari castigatoarelor, ati facut niste machiaje superbe care merita toate laudele :D.

Fetelor pentru a va lua premiile, trimite-ti mail celor de la Cosmetic Style ( cosmetic.style@yahoo.com ) cu numele si adresa completa si produsele pe care le doriti de pe site.

Pentru restul fetelor, ce pot sa zic, imi pare rau ca nu va pot alege pe toate, mi-au placut toate la nebunie si don't worry :D o sa mai organizez astfel de concursuri cat de curand. 

Restul participantelor (in ordine aleatorie)

ALECSA ALEX


ANICKA MAYA


DELIA CRISTESCUIOANA DUCKYIULIA FRATIANUIZABELL VARCAN


CRISTIANA SANDU